top of page

Hur har du det med dina element?

Åh tack för att du frågar! När du nämner det så behöver de kanske luftas, svarar du kanske då.


Men det var inte riktigt så vi menade 😊.


Vi utforskar nu på olika sätt de fem elementen enligt traditionell kinesisk medicin (TKM) i vårt nya projekt som har arbetsnamnet ”Femman”.


Kattis är nu diplomerad akupressör efter studier och elevbehandlingar som har pågått under drygt ett år. Men redan innan det och i våra gemensamma diskussioner landar vi ofta intressemässigt i likheter och olikheter mellan oss människor. Vad som driver oss, vad som gör att vi agerar och reagerar på olika sätt, var vi har våra svårare områden och våra styrkor, hur vi samverkar med varandra och mycket annat.


I ”Femman” kommer vi gräva ner oss lite mer i det. Självklart aspekter på det mänskliga, men också till stor del kopplingar till elementens inneboende natur, årstidernas växlingar och annat spännande som dyker upp under projektets gång.


Som vanligt är kreativt skapande en process där vi har en ungefärlig idé om riktningen. Samtidigt är vi villiga att utforska stickspår och låta oss föras med och överraskas med lekfullhet och inspiration som ledstjärnor.


Följ oss gärna på vår resa i elementens fascinerande värld och vi lovar att signalera när det är dags för utställning. Preliminär plan är senvåren 2022.

24 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page