top of page

Segerns sötma

Månadens Känna är främst en uppmaning till oss alla att vara sanna mot oss själva. Att enträget, nyfiket och lyhört lyssna inåt och låta vår inre röst och visdom komma till tals oftare. Zooma ut från allt skräp och brus runtom och faktiskt lyssna efter vad som finns där.


Den handlar inte till någon del om att tävla med och segra över andra som vi skriver. Mer att vi upprättar och håller oss till ett kontrakt med oss själva. Det här gör jag – det här gör jag inte. Men i ytan mot andra är det hjälpsamt att ha koll på sitt kontrakt så att man vaktar sina egna gränser. De som är viktiga för att man ska känna sig som en hållbar människa.


Sen handlar den om att det oftast kostar i ansträngning och val för att nå dit man vill – på vägen för att bli den bästa versionen av sig själv. Alla val är inte uppenbara på något sätt och en del känns säkert svåra och ibland ologiska. Men om kontraktet och kompassen finns där så tänker vi att till slut hamnar vi rätt.


Å jäklar va gôtt det känns då. Lugnet sprider sig och allt känns självklart för en stund. Tack universum för varje sådan stund!


Med det önskar WiMiart en alldeles fantastisk helg till just dig!

4 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page